Rake Real Estate Oy

Rake Real Estate Oy on yksityinen liiketilojen vuokraamisen ammattilainen. Omistuksessamme ovat liikekiinteistöt osoitteessa Bulevardi 2, 4 ja 6 sekä Erottajankatu 4. Kiinteistömme nimi on RAKE-Talo.

Vuokraamme vain omassa omistuksessamme olevia tiloja. Vuokrattavien tilojemme koot vaihtelevat alle 100 m2 kolmen huoneen toimistosta aina yli 400 m2 tilakokonaisuuksiin. Yhdistämme ja jaamme tilojamme niitä vuokraavien asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistöjemme ylläpito ja huolto, kuin myös asiakkaittemme pienkorjaustarpeet toteutamme oman kiinteistönhoitajan hyvällä ammattitaidolla ja huolenpidolla.

Olemme yli 150 vuotiaan Rake Oy:n kokonaan omistama tytäryritys. Olemme omistaneet kiinteistömme yli 60 vuotta ja tehtävämme on vuokrata, omistaa ja pitää niitä hyvässä kunnossa myös seuraavat vuosikymmenet.

Liikeideaamme kuuluu pitkäjännitteinen kiinteistösijoittaminen ja mahdollisuus tarjota vakaat ja pitkät vuokrasuhteet yhdellä Helsingin parhaista liikepaikoista.

Uskomme alueemme vetovoimaan ja osallistumme sen kehittämiseen täällä toimivien yritysten yhteisen toimijan Design district – yhdistyksen jäsenenä.

Sijainti

Rake-Talon sijainti on ihanteellinen. Se sijaitsee Helsingin keskustassa, tyylikkäällä ja rauhallisella Bulevardilla keskustan puoleisessa päässä ja tarjoaa sujuvat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Pääväylät lännestä Uudenmaankatua ja Bulevardia pitkin, pohjoisesta Mannerheimintietä myöten ja idästä Esplanadilta muodostavat tieverkon jolla saavutat RAKE-Talo ympäristöineen myös päivän kiihkeimpinä tunteina.

Kävelyetäisyydellä RAKE-Talosta sijaitsevat tunnetut ostoskeskukset kuten Stockmann, Forum, Kamppi. Aleksanterinkadun, Iso Roobertinkadun ja Fredrikinkadun muotiliikkeet, linja-autoasema, metroasemat, päärautatieasema, Etelä- ja länsisatama sekä lentoaseman kaupunkiterminaali ovat aivan lähiympäristössä. RAKE-Talossa toimii ainoana Suomessa korkeatasoinen ja kansainvälisen Life Style Hotels –ketjun hotelli Klaus K. ja 80 metriä talon alapuolella palvelee Erottajan Pysäköintilaitos ja sen 600 autopaikkaa, jotka saavutat omalla katutason hissillä.

Ympäristö

RAKE-Talo ympäristöineen, ns.Erottajan-Bulevardin alue tunnetaan arvostettuna "professional services" -alueena, johon on asettunut useita tunnettuja ylimmän johdon palveluita tarjoavia asiantuntijayrityksiä.

 Rake Real Estate

Rake Real Estate
Bulevardi 6 B, 3 krs.
00120 Helsinki

Toimitusjohtaja Mika Toivonen
Matkapuhelin 050 433 4146

Rake-Talo
Kiinteistönhoitaja
Matkapuhelin 040 060 0372