Ainutlaatuista toimisto- ja liiketilaa ydinkeskustassa

Vuokraamamme kiinteistöt muodostavat kokonaisuuden nimeltään Bulevardin Kulma. Siihen kuuluu nykyaikaisia ja laadukkaita liike- ja toimistotiloja sekä kokous- ja juhlatiloja.

Saavutettavuus huippuluokkaa

Osoitteissa Bulevardi 2-4-6, Erottajankatu 4 sekä Yrjönkatu 7 olet kaikkien julkisten liikennevälineiden ulottuvilla. Lisäksi kiinteistöön on suora yhteys 600 paikkaisesta Erottajan Parkkihallista.

Laatua, viihtyisyyttä ja palveluja

Tasokkaasti modernisoidut, muuntojoustavat tilat luovat upeat puitteet liiketoiminnalle, asiakaskohtaamisille ja edustamiseen. Arjen työtä helpottavat käden ulottuvilla olevat palvelut. Bulevardin Kulmassa tarjoavat palveluitaan mm. Helsinki Day Spa, Hotelli Klaus K, ravintolat Gaijin, Boulevard Bar & Seafood ja Toscanini - maan nimekkäitä, Michelin-palkittujakin ravintoloita ja tekijöitä.

Vakaita ja pitkiä vuokrasuhteita

Toimimme tilojemme vuokraamisessa vastuullisesti ja kehitämme toimintaamme pitkällä aikajänteellä. Kiinteistöjen hyvinvoinnista ja vuokralaisten viihtyvyydestä huolehtii oma kiinteistönhoitaja. Useat asiantuntijayritykset ja luovien alojen toimijat ovat asettuneet Bulevardin Kulmaan.

Kestävän kehityksen periaatteet

Päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa suosimalla vähennämme ympäristön kuormitusta. Jätteiden monipuolinen kierrätys ja päästöttömän sähkön käyttäminen ovat meille arkipäivää. Sijainti ydinkeskustassa mahdollistaa ja kannustaa julkisen liikenteen käyttämiseen.

Kunnostamme kiinteistöjämme kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja nykyaikaista talotekniikkaa hyödyntäen, mutta historiaa kunnioittaen.

Kertovatko nämä monien mahdollisuuksien tilat joskus sinun yrityksesi tarinaa?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

Mika Toivonen

kiinteistöjen vuokraus
050 433 4146
mika.toivonen@rake.fi

Jari Salste

kiinteistöjen ylläpito
0400 600 372
jari.salste@rake.fi